Het was even wennen voor Paul van den Tillaart en Hans Pieter Mulder. Waar we voorgaande jaren nog direct in de ogen keken van onze toehoorders, was dat dit jaar anders. Voor het eerst in jaren was onze Prinsjesdagspecial tijdens de PE-academy van Q-Concepts te volgen via een live webinar. Iedereen kon op deze wijze volledig corona-proof deelnemen. Het was volle bak in de ‘digitale zaal’. Jammer dat we achteraf niet even konden bijpraten met relaties en vakgenoten, zoals normaal wel gebruikelijk bij de pré-corona versie(s).    

Feedback

In een uur tijd werden de belangrijkste fiscale veranderingen in 2021 besproken, met bijbehorende impact op bedrijven, organisaties en ondernemers. Heb je het webinar live bijgewoond, of ga je het binnenkort nog terugkijken? Dan zijn we benieuwd naar je feedback, schroom niet om ons via info@forwardfiscalisten.nl te laten weten wat je ervan vond. Ook voor ons was het de eerste keer en even zoeken naar de juiste invulling. 

Webinar (terug)kijken?

Om het gehele webinar terug te kijken klik je hier

De presentatie vind je terug via de link: 2020 Forward Fiscalisten Webinar – Prinsjesdagspecial

Voor vragen kun je altijd contact leggen met Paul of Hans Pieter. Wil je een keer breder kennismaken met Forward Fiscalisten, staat de deur (fysiek of digitaal) altijd open. Een afspraak is zo gemaakt via 088-1412400.

 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×