Stagiair

Met veel plezier willen we melden dat wij deze week stagiair Max Manni mogen begroeten binnen het team van Forward Fiscalisten! Als 2e jaars student Fiscaal Recht aan Tilburg University neemt Max deel aan de Topklas; een speciaal ontwikkeld, tweejarig programma voor getalenteerde rechtsgeleerdheidsstudenten die (extra) verdieping zoeken en van aanpakken houden. Bij Forward Fiscalisten houden we wel van deze mentaliteit en zien direct een goede match. Erg leuk dat Max deze stage bij ons in vult om zijn eerste praktijkervaring op te doen.

We geloven sterk in het belang van stages, omdat ze jonge professionals de kans bieden om praktische kennis op te doen en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Met een frisse blik en nieuwe ideeën zal Max ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan ons team. Vanuit de kennismakingsgesprekken sprak enthousiasme en toewijding, we twijfelen dus geen moment aan een succesvolle en leuke stageperiode van deze jongste Forward-medewerker. Welkom bij het team Max!

Ook op zoek naar een mooie stageplek?

Studeer je Fiscaal Recht of Fiscale Economie en dien je binnenkort ook stage te gaan lopen? Wie weet hebben we een interessante plek voor je! Stuur bij interesse een korte motivatie en uitleg over de gewenste stage naar freek@forwardfiscalisten.nl ter attentie van Freek van Wijk. Wij nemen dan spoedig contact op met jou. 

Vragen? Bellen mag natuurlijk ook! 088-1412400. 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×