Uitnodiging Prinsjesdagwebinar

Ook dit jaar verzorgt Forward Fiscalisten voor klanten en relaties de Prinsjesdagspecial tijdens de PE-Academy van Q-Concepts. Het webinar zal plaatsvinden op dinsdag 22 september om 09.00 uur en duurt een uur. 

Digitale ontmoeting

Vanwege Corona wordt er dit jaar geen fysieke bijeenkomst georganiseerd, maar zullen we in de vorm van een webinar de onderwerpen aan de orde laten komen die zowel voor de DGA, de bestuurder als de finance professional interessant zijn. Wij zien er naar uit om je digitaal te ontmoeten. Schrijf je nu alvast in.

Tijdens deze sessie gaan we in op de fiscale plannen van het kabinet voor 2021. Wij staan stil bij de belangrijkste fiscale veranderingen en welke impact deze hebben voor bedrijven, organisaties en ondernemers. Daarbij richten wij ons vooral op de zakelijke markt (MKB en DGA).

Deelnemen is makkelijk: met de link hieronder kun je je inschrijven via de website van Q-Concepts. Vink dit webinar aan (let op, die van 22 september!) en vul het inschrijfformulier in.

Ik meld me aan voor dit Prinsjesdagwebinar

Je ontvangt vooraf (uiterlijk een week van te voren) een link waarmee je op 22 september om 09.00 uur dit webinar kunt volgen.


Dit webinar wordt georganiseerd door onze businesspartner Q-Concepts. Deelname is kosteloos.

Toekenning 1 PE-uur
Voor de AA’s en RA’s; voor het bijwonen van deze kennissessie wordt officieel 1 PE-uur toegekend door het NBA.

Datum 22 september 2020
Tijd 09.00 – 10.00 uur

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×