Nieuwe collega 

Maar goed dat we zijn verhuist naar een groter kantoor, want… Forward Fiscalisten breidt al weer verder uit! Op maandag 20 mei start onze nieuwe collega Marij van Vucht.

Marij is een ervaren fiscale aangiftemedewerker en kent een stevig karakter met een doeners-mentaliteit. Deze rol binnen Forward Fiscalisten is haar dan ook op het lijf geschreven! Haar interesse in fiscaliteit en actuele wet- en regelgeving zorgt ervoor dat ze precies weet wat onze klanten nodig hebben. Naast het opstellen van belastingaangiftes helpt Marij onze klanten ook bij het signaleren van fiscale kansen en risico’s. Haar nauwkeurige en transparante werkwijze zorgen ervoor dat ze 100% thuis past in ons team. Wij zien er dan ook met veel plezier naar uit om Marij als collega te verwelkomen.

Kennismaken

Op zoek naar een professional die jouw fiscale aangifte verzorgt? Schroom dan niet om binnenkort vrijblijvend kennis te maken met Marij. Onze werkwijze ontdek je hier, inclusief onze kernwaardes. Niet alleen Marij, maar álle collega’s bij Forward Fiscalisten staan 100% voor je klaar.

Fiscalist en op zoek naar volgende stap?

Ben je zelf fiscalist of aangiftemedewerker en nieuwsgierig of we bij jou passen? Bekijk dan eens onze vacatures en leg voor vragen (of een afspraak) contact met Freek van Wijk.

Wie zijn wij?

Forward Fiscalisten is een modern fiscaal advieskantoor (tax only) dat organisaties en ondernemers op effectieve wijze deskundig adviseert bij (complexe) fiscale vraagstukken. Onze ervaren fiscalisten hebben een Big4 achtergrond, werken met ultrakorte communicatielijnen en 100% betrokkenheid. En dat tegen reële tarieven. Ontdekken welke fiscale kansen wij voor u verzilveren? Neem dan contact op met Paul van den Tillaart, Hans Pieter Mulder of één van de andere Forward Fiscalisten.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×