Traditiegetrouw startte vorige week dinsdag (de 3e dinsdag van september) het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal. Dat is ook het moment waarop de begroting en (fiscale) plannen van de regering voor het komende jaar bekend worden gemaakt. Wat inmiddels ook een traditie is, is dat Forward Fiscalisten tijdens de Q-pe Academy de Prinsjesdagspecial verzorgt.

Seminar voor professionals en klanten

Professionals en geïnteresseerde klanten worden tijdens dit seminar bijgepraat over de fiscale maatregelen uit het Belastingplan 2020. Consequenties voor o.a. werkgevers en werknemers worden uiteengezet. 

Locatie:

Van der Valk Hotel Vught (Bosscheweg 2, 5261 AA Vught)

Agenda:

15.45 uur Ontvangst/Inloop 
15.55 uur Openingswoord
16.00 uur ‘Prinsjesdag: het nieuwe belastingplan en de gevolgen voor u’
18.00 uur Afsluiting en borrel

Sprekers

Forward Fiscalisten: Joep Korsten en Paul van den Tillaart

Het seminar is gratis bij te wonen: klik hier om je in te schrijven

Wie zijn wij?

Forward Fiscalisten is een modern fiscaal advieskantoor (tax only) dat organisaties en ondernemers op effectieve wijze deskundig adviseert bij (complexe) fiscale vraagstukken. Onze ervaren fiscalisten hebben een Big4 achtergrond, werken met korte communicatielijnen en 100% betrokkenheid. En dat tegen reële tarieven en moderne voorwaarden. Ontdekken welke fiscale kansen wij voor u verzilveren? Neem dan contact op met Paul van den TillaartFreek van Wijk of één van de andere Forward Fiscalisten.

Tel. 088-1412400 / M: info@forwardfiscalisten.nl

 

 

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×