Voor velen een bekend fenomeen: de FD Gazellen Awards. Voor het 16e jaar alweer valt de titel FD Gazelle ten deel aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar zijn dat 770 bedrijven… waaronder Forward Fiscalisten! Een prachtige opsteker voor ons complete team fiscalisten, we zijn hier dan ook bijzonder trots op! Helemaal toen bleek dat we landelijk op de 33e plek zijn geëindigd. 

Groei en financiële gezondheid van een organisatie bepalen nominatie

Grote passie voor fiscaliteit, gecombineerd met duidelijke moderne kernwaarden, heeft de afgelopen jaren voor significante groei gezorgd. Forward Fiscalisten wordt inmiddels door zowel MKB als corporates als aantrekkelijk alternatief gezien voor de (next) Big4 advieskantoren. Ultrakorte communicatielijnen, een hoog fiscaal kennisniveau, 100% aandacht voor de klant, transparante werkwijze en normale tarieven kenmerken ons DNA. De afgelopen 3 jaar zijn we verdubbeld in werknemers en is ons klantportfolio stevig gegroeid. Vele bedrijven in Nederland hebben de weg naar ons gevonden, maar ook onze internationale praktijk heeft een zeer gezonde uitbreiding doorgemaakt.

Laten we eerlijk zijn… Zonder het vertrouwen van klanten, businesspartners en de tomeloze inzet van het gehele team hadden we deze solide groei niet kunnen bewerkstelligen. De titel FD Gazelle is een mooie bevestiging van de stappen die we maken en werkt aanstekelijk. Ook de komende jaren gaan we er weer vol energie tegenaan!

Klik op deze afbeelding om de FD Gazellen lijst van 2019 te bekijken.

Kennismaken met Forward Fiscalisten

Een frisse blik op fiscale vraagstukken binnen uw organisatie? Wij maken graag tijd voor een vrijblijvend gesprek, waarin we de voordelen voor u uiteen zetten. Leg gerust eens contact via 088-1412400 of stuur een berichtje via info@forwardfiscalisten.nl Wij leggen dan binnen 24 uur contact.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×