Onlangs was Forward Fiscalisten te zien bij ‘De Barometer’ op RTL Z! In twee minuten tijd vertelden we waarom een onafhankelijke fiscalist steeds belangrijker wordt voor het bedrijfsleven. En natuurlijk lieten we deze kans niet onbenut om wat meer te vertellen over onze fiscale dienstverlening en het netwerk aan businesspartners dat we voor onze klanten bieden. Zo helpen we zowel MKB als corporate bedrijven op een moderne en brede manier concreet verder. 

Focus op fiscaliteit

Wij geloven sterk in het ‘schoenmaker-blijf-bij-je-leest’ principe, als het gaat om verschillende soorten financiële dienstverlening. Daarom focussen wij enkel en alleen op fiscale vraagstukken. Een fiscalist is namelijk geen accountant en vice versa geldt hetzelfde. Door voor beide disciplines onafhankelijke professionals in te huren, breng je de grootst mogelijke scherpte aan voor je organisatie of instelling, met extra voordelen tot gevolg. Als netwerkorganisatie introduceren we op verzoek van klanten diverse finance professionals door heel Nederland (en daarbuiten). Denk hierbij aan notarissen, accountants, advocaten, pensioenadviseurs, subsidie-adviseurs, financieel planners, vermogensbeheerders, corporate finance consultants, etc. Zo helpen we klanten vrijblijvend aan nieuwe dienstverleners, waarvan wij weten dat ze topkwaliteit leveren, tegen moderne voorwaarden. Hierbij kijken we vanuit het klantkarakter, om te beoordelen welke professional het beste aansluit.    

Wendbaar en onderscheidend

Vele bedrijven en ondernemers hebben de toegevoegde waarde van onze onafhankelijke fiscalisten al ontdekt. Naast fiscale voordelen beperken we fiscale risico’s tot een minimum. Met korte communicatielijnen, 100% betrokkenheid, een transparante werkwijze en ruime fiscale big4 ervaring bieden we een unieke propositie. En dat tegen normale tarieven.

Wil je binnenkort kennismaken of bijpraten? Of is er een relatie van jou, die je graag aan ons voorstelt? Bel 088-1412400 of mail naar info@forwardfiscalisten.nl, wij leggen binnen 24 uur contact.

Onze ‘première’ bij RTL Z gemist? Kijk hem dan hier in 2 minuten terug…

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×