Financiële planning draait vaak om jouw eigen financiële plaatje voor nu en in de (nabije) toekomst. Maar hoe zit dit na je overlijden? Wat gebeurt er met je vermogen en nalatenschap wanneer je niet meer in leven bent? Wie zijn erfgenamen en wie verkrijgt het vermogen? Hoeveel belasting moeten jouw erfgenamen dan betalen? Bij Forward Fiscalisten begrijpen wij de waarde van vooruit denken. Lees verder waarom je bij ons aan het juiste adres bent voor een zorgeloze estate planning.

De voordelen van estate planning bij Forward Fiscalisten

Maatwerk
Estate planning is meer dan alleen maar bedenken en bepalen wat een volgende generatie toekomt. Vraagstukken rondom verschillende aspecten binnen jouw estate planning vergen focus en aandacht om tot de meest optimale en wenselijke uitkomst te komen. Geen enkele situatie is hetzelfde, daarom geloven we in maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw wensen. Of het nu gaat over een bedrijfsopvolging, de verkoop van je onderneming of het opstellen van een zorgvuldig testament. We werken nauw met je samen om een plan te ontwikkelen dat past bij de specifieke wensen en omstandigheden die jij belangrijk vindt.

Expertise
Ons team bestaat uit ervaren fiscale adviseurs die op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving met betrekking tot estate planning. Zij zijn allen geregistreerd estate-planner en begeleiden je op professionele wijze stapsgewijs door het proces, zodat er geen vraagtekens open blijven staan.

Continuïteit en zekerheid
Met een goed doordacht estate plan en de uitvoering daarvan zorg je ervoor dat jouw nalatenschapsplanning goed en optimaal geregeld is. Dit scheelt flink wat zorgen en zorgt tegelijkertijd voor rust. Bij Forward Fiscalisten streven we naar continuïteit en zekerheid, zodat je met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Wanneer iets in jouw (levens)situatie verandert, staan wij klaar om met je mee te denken over de mogelijk gewenste wijzigingen in je estate planning. 

Voorbereid op de toekomst

Door alles van tevoren goed te regelen, wordt de kans op conflicten aanzienlijk verkleind. Dit zorgt ervoor dat je nabestaanden na jouw overlijden niet belast worden met complexe regelingen. Jouw dierbaren hebben immers al genoeg te verwerken op dat moment. Je hebt zekerheid dat jouw nalatenschap zorgvuldig is vastgelegd en dat de nodige beschermingsmaatregelen zijn getroffen.

Bespreken hoe Forward Fiscalisten je verder helpt?

Iedere situatie is uniek. Het is verstandig op tijd een specialist in te schakelen om je te ontzorgen bij het opzetten van jouw estate planning. Neem vrijblijvend contact op met professional Gijs Cox via 088-1412400 of stuur een e-mail naar info@forwardfiscalisten.nl. Wij helpen je graag!

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×