Nieuwe collega binnen het team

De meimaand begint met goed nieuws, want ons team van fiscalisten wordt weer verder uitgebreid. Op 1 mei is Kerim Bešić namelijk gestart! Naast allround fiscalist is hij gespecialiseerd in corporate tax compliance en internationale advisering, maar vindt daarnaast ook zijn uitdaging in het adviseren van MKB+/familiebedrijven. Na zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg heeft Kerim brede ervaring opgedaan als fiscale specialist. Zo heeft hij de afgelopen 9 jaar o.a. als inspecteur gewerkt voor de Belastingdienst, binnen het bedrijfsleven (sr. tax specialist global) én tot slot in de adviespraktijk. Kerim gaat werken vanuit ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar zal onze klanten door heel Nederland fiscaal adviseren.   

Wat Kerim een prettige gesprekspartner maakt?

Hij is analytisch sterk en bijt zich graag vast in de complexere fiscale vraagstukken. Opgeven is geen optie, Kerim zoekt altijd naar de best mogelijke oplossing en probeert fiscale processen te verbeteren en optimaliseren waar mogelijk. Op pragmatische wijze zorgt hij voor het best mogelijke fiscale advies. Kortom; een 100% match met Forward Fiscalisten. Wij heten Kerim van harte welkom binnen ons team!

Wil jij -net als Kerim- een nieuwe fiscale uitdaging aan gaan in 2021?

Wacht dan niet langer en leg contact. Zo zoeken we momenteel bijvoorbeeld nog een junior aangiftemedewerker , maar ook een senior fiscalist voor onze MKB-praktijk. Forward Fiscalisten groeit door in 2021. En dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar fiscaal talent, met de juiste inborst. Ontdekken of onze cultuur en toekomstplannen matchen met jouw ambitie(s)? Bekijk onze vacatures in hoofdlijnen en plan een kennismakingsgesprek. Wij beloven je dat dit verre van saai wordt…  

Kennismaken met onze nieuwe collega kan natuurlijk ook!

Heb je een fiscaal vraagstuk en wil je vrijblijvend kennismaken met Kerim? Stuur dan gerust een mailtje en we plannen binnenkort gelijk een afspraak. Onze werkwijze ontdek je hier, inclusief onze kernwaardes. Niet alleen Kerim, maar álle collega’s bij Forward Fiscalisten staan 100% voor je klaar. Iedere dag opnieuw. We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via 088-1412400.

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×