Wij zoeken een collega die met een glimlach onze klanten ontvangt en niet terugdeinst voor het uitvoeren van verschillende administratieve taken. Secretarieel, facilitair of optreden als reddende engel, jij bent de ‘lijm’ die zaken aan elkaar verbindt binnen ons energieke team.

Beschik jij over de drie P’s?: professionaliteit, pragmatisme en gedrevenheid    

Okee. Twee P’s dan. Je gedrevenheid levert namelijk vast ook weer iets positiefs op met een P. Zoals bijvoorbeeld proactiviteit. Omdat je altijd werk ziet en er vol voor gaat, om klanten en collega’s bij Forward Fiscalisten verder te helpen. Je zorgt voor orde in de chaos en deinst niet terug voor steeds weer andere opdrachten. En als er even geen opdrachten zijn, vind je ze zelf.

Over Forward Fiscalisten

Aandacht en focus maken alles mooier! Forward Fiscalisten focust zich daarom al jaren volledig op fiscaliteit (tax-only). Deze keuze zorgt ervoor dat we een sterke groei doormaken als moderne adviesorganisatie. Organisaties, bedrijven en individuen zien ons als aantrekkelijk alternatief voor de grote -vaak minder wendbare- advieskantoren. Niet zo gek, want we bieden (minimaal) dezelfde hoge kwaliteit met ervaren allround fiscalisten en kennen een breed portfolio aan fiscale specialisaties in-house. Daar bovenop krijgen onze klanten oprechte aandacht en ervaren ze een transparante werkwijze (oh ja…, tegen normale tarieven). De ultrakorte communicatielijnen met zowel medewerkers als partners zorgen tenslotte voor een (h)echt partnership.  

Over de functie 

Als onderstaande zaken een feest der herkenning zijn en je kippenvel bezorgen van enthousiasme, ben je slechts één mailtje verwijderd van kennismaking:  

  • Je wordt gelukkig van verschillende taken; zowel ontvangst van gasten als administratieve zaken zorgen voor positieve energie 
  • Jouw omgeving omschrijft je als een goede ‘planner’ en iemand die afspraken nakomt; je vrienden roemen je om je organisatietalent 
  • Onze klanten en businesspartners vragen keer op keer wie die aardige collega bij ons is, die zo vriendelijk belt voor een afspraak of herinnering   
  • Je onthoudt verjaardagen en vergeet overuren
  • Als teamplayer ken je een zelfstandige werkhouding
  • Aantoonbare ervaring binnen vergelijkbare functies is een pré
  • Minimaal een MBO(4) of HBO opleiding 
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, daarnaast kun je je goed redden in het Engels 
  • Parttime of fulltime beschikbaar: 24-40 uur per week

WiifY – ‘what’s in it for YOU’?

Allereerst een heleboel positieve energie, veel meer dan je ooit gewend was. Maar daar kun je niet van pinnen. Daarom bieden wij een prima salaris (€1900 – €2400, obv fulltime), afgestemd op deze functie en jouw ervaring.   

Want to move Forward?

Voel jij je nu al thuis binnen ons team en woon je op max. 30 minuten van ons hoofdkantoor in Den Bosch? Stuur dan vandaag nog je CV en korte motivatie naar freek@forwardfiscalisten.nl ter attentie van Freek van Wijk. Wij zorgen dan spoedig voor een reactie. 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Spread the word. Share this post!

Vragen over dit artikel? Neem contact op met Freek van Wijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor fiscale updates en adviezen
Naam
E-mailadres
×